Wat is Matrix Reimprinting?

Matrix Reimprinting is ontstaan vanuit EFT (Emotional Freedom Techniques), maar gaat een stap verder. Je combineert de kracht en diepgang van EFT met ‘inner child work’. Bij deze methode stap je als het ware binnen in de ruimte van de traumatiserende herinnering. Daar behandel je het getraumatiseerde kind met EFT: je ontlaadt hierdoor oa angsten, paniek, eenzaamheid, woede en machteloosheid.

Daarnaast bied je de hulpbronnen aan die het kind op dat moment had willen hebben: mama, een troostende arm rond zijn schouders, politie, een nieuw inzicht, een begripvolle juf, geborgenheid, zicht op een goede afloop, enz). De herinnering zelf wordt hierdoor letterlijk getransformeerd en als zodanig ervaren. De cliënt kan daardoor de beperkende overtuigingen die toen zijn ontstaan, loslaten. (bijv. de wereld is niet veilig, mannen zijn gevaarlijk, ik ben niet goed genoeg, …).

Dat is het uiteindelijke doel van Matrix Reimprinting: beperkende overtuigingen loslaten.

Voor wie?

Matrix Reimprinting is een specialisatierichting na het afronden van EFT module 2. Het is een milde en unieke werkvorm voor diepgaand traumawerk. De methode stelt je in staat rond vroege trauma’s te werken, zelfs prenataal. Mooi aan het Matrix werk is dat het je ook in staat stelt een positieve ontwikkeling te projecteren op de toekomst (Future Imprinting). In die zin is het ook een sterk coachende techniek. ‘Matrix Reimprinting transformeert trauma naar het licht’. Voel je je hierdoor aangesproken, dan is Matrix Reimprinting echt iets voor jou.

Ervaring

Ik heb Matrix Reimprinting 7 jaar geleden leren kennen en het heeft me niet meer los gelaten… Ik werk er in mijn praktijk dagelijks mee en nog steeds blijven de resultaten me verbazen en ontroeren. Ondertussen ben ik door Karl Dawson, de grondlegger van Matrix Reimprinting, opgeleid tot Master Trainer voor België. Vanaf 2018 bied ik in Antwerpen verschillende cursussen aan. Het is mijn verlangen om in Vlaanderen een stevig netwerk van goed opgeleide Matrix Reimprinters practitioners te creëren.

Cursussen

MR – Basis: 2 dagen

MR – Specifieke topics: 2 dagen

MR – Voor de geboorte (conceptie, zwangerschap, bevalling): 2 dagen

MR – Twin Survivors: 1 dag

Inhoud Cursussen

Matrix Reimprinting BASIS
Matrix Reimprinting SPECIFIEKE TOPICS
Matrix Reimprinting VOOR DE GEBOORTE
Matrix Reimprinting BIJ TWIN SURVIVORS

10 van de 100 zwangerschappen begint als een meerlingzwangerschap. Nochtans wordt er maar 1 op 100 meerlingen geboren! In de overige gevallen overlijdt 1 van de embryo’s meestal vroeg in de zwangerschap. ‘Vanishing Twin‘ of ‘Womb Twin survivor‘ heet dit fenomeen.

Het overlijden van een tweelingzusje of -broertje wordt door de overlevende eenling – hoe jong ook – onbewust meestal als traumatisch ervaren. In het latere leven leidt dit vaak tot specifieke symptomen. Door de hoge incidentie wordt er steeds meer onderzoek rond gedaan. Matrix Reimprinting leent zich bij uitstek voor dit traumawerk.

Nu met kmo-portefeuille!!

Data 2019: 

Matrix Reimprinting: Basis

MR Basis ’19 A: vrij 22 & zat 23 mrt ’19

Uren: 9.30 – 17.30 

Lesgever: Anna Legein

Locatie: Van Schoonbekestraat 115, 2018 Antwerpen.

Max 12 personen

Kosten: 300 € (excl. 21% BTW). De prijs is inclusief hand-out, studiemateriaal, drank & versnaperingen.

Inschrijven Matrix Reimprinting