Staat vliegangst je vakantiedromen in de weg? Durf je die boeiende promotie niet aannemen, omdat je daarvoor soms moet vliegen? Smeekt je gezin om iets te doen aan je vliegangst?

Vliegangst is geen zeldzaam probleem. Ongeveer 25 % van de bevolking heeft er last van. Een kwart van hen heeft nooit gevlogen en is ook niet van plan dat ooit te doen. Nog eens een kwart is gestopt met vliegen als gevolg van angst en spanning. De helft vliegt wel, maar met spanning. Dit is niet nodig!EFT helpt je van je vliegangst af!

Wat lokt vliegangst uit? Wat gebeurt er op zo’n moment in je hersenen en lichaam? Waarom heeft EFT er zo’n positief effect op? Op al deze vragen krijg je antwoord. Naast theoretische inzichten gaan we vooral praktisch aan de slag met EFT, zodat je zelf kunt ervaren wat deze techniek aan mogelijkheden biedt bij vliegangst.

Na deze workshop begrijp je hoe vliegangst zich opbouwt en weet je hoe ze aan te pakken met EFT. Je gaat naar huis met ruim voldoende informatie om zelf aan de slag te gaan én je weet waar de grens ligt waar je best even professionele hulp inroept

Min. 4 – max. 8 deelnemers

Datum: voorjaar – datum volgt

Uur: 19.30 – 22.00

Lesgever: Anna Legein

Prijs: 25 €  (Incl. syllabus, drank, versnapering)

LocatiePraktijk Anna Legein