Het werken met Matrix Reimprinting is zo snel, zo allesomvattend en zo bijzonder van uitwerking dat ik momenteel grotendeels hiermee werk… Matrix Reimprinting is ontstaan uit EFT, maar gaat nog een stap verder: de herinnering zelf wordt letterlijk getransformeerd! De beperkende onbewuste overtuigingen (vb ik ben niet slim genoeg, ik ben niet goed genoeg)  die toen ontstaan zijn, worden losgelaten.

Met deze methode ‘stap je binnen’ in een traumatiserende herinnering. Daar zegt je de woorden die  je had willen zeggen en doe je de dingen die je had willen doen. We kunnen ook hulpbronnen inbrengen die er toen niet waren (EFT, mama, een warme arm om je schouder, een nieuw inzicht, politie, etc). We transformeren dus het beeld van die herinnering en bevrijden onszelf zodoende van zware gebeurtenissen uit het verleden… Dit stelt de persoon in staat om de overtuigingen los te laten die op dat moment werden gemaakt. Deze bijzondere techniek kreeg als toepasselijke ondertitel ‘Rewrite your past, transform your future’.

Matrix Reimprinting is in 9 jaar tijd uitgegroeid tot een heel performante techniek, toegespitst op het transformeren van specifieke problemen zoals trauma (geboortetrauma), angsten, fobieën, allergieën, verslavingen, etc. Het wordt vooral veel gebruikt in de Engelstalige landen.

Meer informatie en video’s over Matrix Reimprinting vind je op de officiële website www.MatrixReimprinting.com.

Het boek ‘Matrix Reimprinting using EFT’ van Karl Dawson & Sasha Allenby werd in 2010 gepubliceerd en is ondertussen vertaald in 9 talen.

Matrix Reimprinting kreeg als toepasselijke ondertitel Rewrite your past, transform your future. De traumatiserende herinnering zelf wordt letterlijk getransformeerd!

Begin september kwam het nieuwe boek van Karl Dawson uit: ‘Transform you beliefs, transform your life‘ Een aanrader!

transform your beliefs book